Hitta hit

Vägbeskrivning:

GPS/Navigator:

Latitude: 37.779664                  Latitude: N37:46’780

Longitude: W0:45’147              Longitude: -0.752486

Länk till Google Maps:  https://goo.gl/dKaBY4

Här är vägbeskrivningen:

Kör ut från flygplatsen och kör AP7 mot Torrevieja och Cartagena, håll kurs mot Cartagena.

Det finns två vägtullar söder om Torrevieja, de kostar 3,85€ per styck. Man kan betala kontant i manuellt betjänad spärr alternativt med bank kort. Det är skyltar ovanför respektive spärr som visar om det är en manuell betjäning eller om den är för bank kort.

Följ AP 7 mot Cartagena tills ni ser skyltar mot La Manga. Ta avfarten mot La Manga. Var uppmärksam på att ligga i rätt fil, vänster mot La Manga,  efter kurvan. Vägen delar sig lite dumt och det är lätt att åka fel.

Fortsätt rakt igenom hela La Manga. La Manga har vid varje KM en surfingbräda där varje kilometer är angiven. Vårt hus ligger strax efter KM18, dvs längst ut på udden av La Manga.

Ni kommer att anlända till en lustig stenbro som ni ska över. Tuta innan ni kör över, ibland springer det turister som yra hönor där och det kan vara svårt att se dem på andra sidan.

Kör över bron, håll till höger och följ vägen nån minut, vårt hus är gult och ligger på vänster sida, mittemot finns en obebyggd tomt. Det är skyltat med nummer A58 och namnet ”Villa Farris”.

Så kort o gott, allt ni behöver göra när ni kommer till La Manga är att köra rakt fram tills La Manga tar slut.

Adressen till huset är: Gata: Poligono A58 (ligger i Veneciola området. Stavas ibland Veneziola)

Postnummer: 30380, Stad: La Manga del Mar Menor

Villafarris 2020 – Hyra hus Spanien, La Manga, Costa Calida, Murcia